Curaçao heeft veel te bieden

Curaçao is, met zijn zonnige klimaat, azuurblauwe zee en parelwitte stranden, een populaire bestemming voor strandliefhebbers en duikers. Door de ligging (benedenwinds, 60 km voor de Zuidamerikaanse kust), heeft het eiland geen last van orkanen. De gemiddelde luchttemperatuur is 28-30 graden celcius en de temperatuur van het zeewater bedraagt 27 graden celcius. Een ideaal klimaat om te overwinteren of vakantie te vieren!

Curaçao is prima bereikbaar. Vanaf Amsterdam-Schiphol wordt dagelijks door een of meerdere luchtvaartmaatschappijen naar het eiland gevlogen. Ook met luchthavens in de United States en Latijns Amerika heeft Curacao een dagelijkse verbinding.

Door zijn rijke, koloniale geschiedenis is Curaçao een ware smeltkroes van culturen. Dit uit zich in de taal, bevolking en architectuur. Curacao heeft meer dan 90 landhuizen die vroeger deel uit maakten van plantages. De binnenstad van de hoofdstad Willemstad, met zijn keur aan historische gebouwen, is sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. Het slavenmuseum, gelegen in OtraBanda, een stadsdeel van Willemstad is een aanrader. 

Qua winkelen biedt Willemstad voor elk wat wils, van souvenirstandjes tot luxe winkels en winkelcentra. Curaçao kent een ongerepte natuur met een bijzondere flora en fauna. Voor duikliefhebbers vormen de schitterende koraalriffen voor de kust een waar eldorado.
Zelfs met alleen een snorkel en duikbril gaat er een wereld open. Voeg daarbij nog de zeer ruime keuze aan restaurants, bars en het bruisende nachtleven en u begrijpt waarom Curaçao een aanrader is voor een fijn en gevarieerd verblijf!

Meer weten?

Wij spreken Nederlands.

Ligging

Ligging Coral Estate
De vermelde bedragen op deze website zijn vanaftarieven en zijn gebaseerd op 2 personen. Dit houdt in dat deze tarieven kunnen variëren en afhankelijk zijn van het aantal personen en het seizoen of de periode waarin u wilt verblijven.

Wj hanteren een minimum verblijf van 4 nachten. Echter, wilt u korter verblijven dan hanteren wij een zogenaamde short stay-fee. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het seizoen en de villa. Bij uw reserveringsaanvraag informeren wij u over het exacte bedrag. 

Als hoogseizoen gelden de periodes van 20 december tot en met 31 maart en van 20 juli tot en met 20 augustus.

Als u een reservering wenst te maken, zal uw offerte of bevestiging in US$ worden gecreëerd. Als u dit wenst kan het tarief in € toegevoegd worden. Omdat wisselkoersen echter fluctueren, kunnen de prijzen in € variëren. De prijs in US$ is bindend.
Coral Estate