Services

Transfer en huurauto

Direct genieten van uw vakantie? Voorkom dan lange wachtrijen bij de autoverhuur en boek vooraf een transfer van het vliegveld naar Coral Estate. Bij aankomst staat de transfer met een naambord voor u klaar en brengt u naar ons prachtige resort. En wanneer u via ons autoverhuur regelt, zorgen wij ervoor dat uw auto voor de deur van uw villa klaarstaat. 

De kosten voor een transfer van en naar het vliegveld zijn USD 60 per enkele reis, voor maximaal 4 personen. Voor elke extra persoon wordt er USD 12,50 in rekening gebracht. Wij raden u aan om minimaal een week van tevoren uw transfer te reserveren. Betaling verloopt rechtstreeks met de taxichauffeur nadat u op Coral Estate aankomt.

Wanneer u bij ons een auto voor minimaal 7 dagen huurt, dan ontvangt u van ons 50% retour op uw transferkosten. 

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen bij onze verhuurafdeling via telefoon +5999 888 5555 of stuur een e-mail naar info@coralestaterentals.com.

Transfer

Early check-in & late check-out

Geniet nóg langer van uw vakantie!
 
Komt u vroeg aan en wilt u eerder dan 15.00 uur in uw villa? Vraag dan een early check-in aan. Voor slechts USD 50 is uw villa vanaf 09.00 uur gereed. 

De normale check-out tijd is 11:00 uur. Heeft u een late retourvlucht geboekt of wilt u een paar uurtjes langer genieten van de zon? Verleng dan uw verblijf met een late check-out.

Vroeg inchecken: USD 50 - 09:00 i.p.v. 15:00 uur
Laat uitchecken:
Om 13:00 uur: USD 50
Om 15:00 uur: USD 75
Om 17:00 uur: USD 100


 

Welkomstpakket

Bij Coral Estate begint uw vakantie direct!

Heeft u geen zin om na een lange vermoeiende vlucht nog de supermarkt in te moeten voor boodschappen? Dan bent u bij Coral Estate aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er bij aankomst een boodschappenpakket voor u klaarstaat zodat u direct kunt ontspannen en genieten van uw vakantie.

Inhoud van het boodschappenpakket:
Koffie, koffiefilters of Senseo pads, jus d’orange, thee, broodjes en gesneden brood, vers fruit, eitjes, hartig beleg met o.a. ontbijtspek, ham, kalkoen, salami, jam, suiker, koffiemelk, zout en peper, witte wijn, bier, crackers, chips, nootjes, stukje kaas, koekjes, smeerboter en bakboter, frisdrank, muggenspray, lucifers. 

Tarieven
1-2 personen USD 100
3-4 personen USD 130
5-6 personen USD 165
7-8 personen USD 195

Boodschappenpakket

Ontbijtpakket

Koffie, koffiefilters of Senseo pads, thee, suiker, koffiemelk, jus d’orange, broodjes, croissants en gesneden brood, vers fruit, eitjes, peper/zout  en beleg met o.a. ontbijtspek, ham, kalkoen, salami en jam.

Tarieven
1-2 personen USD 75
3-4 personen USD 90
5-6 personen USD 105
7-8 personen USD 120

Borrelpakket

Flesje wijn, 2 biertjes per persoon, frisdrank, diverse hartige hapjes (bijvoorbeeld Franse kaas, chips, nootjes of stokbroodje met kruidenkaas of salade).

Tarieven
1-2 personen USD 75
3-4 personen USD 90
5-6 personen USD 105
7-8 personen USD 120

Boodschappenpakket op maat

Wij maken het u graag gemakkelijk. Geef ons uw eigen boodschappenlijstje en wij zorgen er voor dat de boodschappen voor aankomst in uw keuken staan en de biertjes koud staan. 

Minimum aankoopbedrag $85 + 35% bezorgkosten. 

Barbecue

Elke avond barbecueën zonder naar de weersvoorspelling te hoeven kijken? Dat kan! Geniet van een gezellig avondje barbecueën met familie en/of vrienden in een zomerse en ongedwongen ambiance. Bij Coral Estate kunt u nu alvast uw barbecue huren of kopen. 

Tarieven
Huur (gas) USD 50 per week (o.b.v. beschikbaarheid)
Koop (kolen) USD 75 eenmalig, inclusief 1 zak kolen

Barbecueën is niet toegestaan bij de Studio's en de Lanais appartementen.

BBQ

Extra schoonmaak

Elke derde dag wordt uw accommodatie schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken, lakens en linnen. Extra schoonmaak of handdoeken/linnen kunt u desgewenst aanvragen.

Tarieven
Dagelijkse schoonmaak: USD 25 per dag
Extra handdoeken/linnen: USD 12,50 per persoon per set

Verblijft u met kleine kinderen?

Gaat u op vakantie met uw kleine kinderen? Wij kunnen voor uw kinderen, jonger dan 3 jaar, een babybedje, box en/of babystoel plaatsen in uw villa.

Tarieven
Babybed: USD 50 per verblijf
Kinderstoel: USD 50 per verblijf 

Veiligheid voor uw kinderen bij het zwembad
Bescherm uw kinderen met een veiligheidssysteem dat u door middel van een luid alarm waarschuwt (95db) als een kind in het water valt.

Tarief
Veiligheidsarmband voor bij het zwembad: USD 100 per verblijf 
 

Babybed

Reserveren of meer info?

Bel of mail met ons team: T +5999 888 55 55 E reservations@coralestaterentals.com

Alle prijzen zijn inclusief 9% btw. 

Meer weten?

Wij spreken Nederlands.

Ligging

Ligging Coral Estate
De vermelde bedragen op deze website zijn vanaftarieven en zijn gebaseerd op 2 personen. Dit houdt in dat deze tarieven kunnen variëren en afhankelijk zijn van het aantal personen en het seizoen of de periode waarin u wilt verblijven.

Wj hanteren een minimum verblijf van 4 nachten. Echter, wilt u korter verblijven dan hanteren wij een zogenaamde short stay-fee. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het seizoen en de villa. Bij uw reserveringsaanvraag informeren wij u over het exacte bedrag. 

Als hoogseizoen gelden de periodes van 20 december tot en met 31 maart en van 20 juli tot en met 20 augustus.

Als u een reservering wenst te maken, zal uw offerte of bevestiging in US$ worden gecreëerd. Als u dit wenst kan het tarief in € toegevoegd worden. Omdat wisselkoersen echter fluctueren, kunnen de prijzen in € variëren. De prijs in US$ is bindend.
Coral Estate