Wat maakt villapark Coral Estate bijzonder?

Verblijven op Resort Coral Estate is iets heel bijzonders.

U ontmoet een leefomgeving van aangename luxe en Caribische natuurpracht. U geniet er in stijl van helder turquoise water, verkoelende zeewind en een betoverende exotische setting. Op Resort Coral Estate leeft u op een unieke, veilige plek waar u zich al snel thuis zult voelen. Met een verblijf in een villa op Coral Estate kiest u voor RUST, RUIMTE, VEILIGHEID en optimale voorzieningen.

Voor de huur van een VILLA of APPARTEMENT voor vakantie of langer verblijf, kunt u kiezen uit een ruim en rijk geschakeerd aanbod aan luxe, vrijstaande villa’s met zeezicht en privé zwembad. Ook de appartementen (Lanais) in het 'Resort Hotel Habitat' zijn van alle gemakken voorzien en is een aanrader.Coral Estate

Omgeving Coral Estate
Op een fraai en historisch deel van Curaçao ligt Resort Coral Estate, een uniek park met schitterende villa's. Coral Estate ligt aan de zuidwestkust, op 20 minuten rijden van het vliegveld Hato, golfbaan Blue Bay, supermarkten en 30 minuten van zowel Willemstad als Westpunt. Een schitterende natuurlijke omgeving, met de Caribische Zee aan de zuid-west zijnde de salina (binnenmeer) aan de noord-oost zijde. De salina maakt onderdeel uit van de vroegere zoutpannen, een gebied waar nu flamingo’s hun voedsel vinden. Het is een mooi en rustiek gebied nabij het plaatsje St. Willibrordus, met haar grote kerk als oriëntatiepunt. Het Resort is circa 350 hectare groot, waarvan slechts 30% is bebouwd aan een kustlijn van maar liefst 3 km. De uitgestrektheid van Resort Coral Estate biedt veel groen en royale kavels. Het natuurlijke niveauverschil zorgt er voor dat men vanaf nagenoeg alle villa's ook werkelijk vrij zicht heeft op de Caribische Zee.

Veiligheid
Door de natuurlijke grenzen heeft het Resort al een veilige ligging en door slechts één toegangsweg wordt dit nog eens versterkt. Bovendien is er 24-uurs controle/bewaking). Resort Coral Estate, Rif St. Marie, Willibrordus, ligt op slechts enkele kilometers van de mooiste natuurlijke stranden van Curaçao als Port Marie, Cas Abao, Daaibooi, Grote Knip en Kleine Knip. Vanaf uw vakantiehuis op Curaçao bent u dus al vrij snel op een schitterend strand.RUST, RUIMTE EN VEILIGHEID

image1

Zon, zee en strand
Een heerlijk zonnig klimaat, azuurblauwe zee en prachtige stranden, wie droomt daar niet van? Curaçao heeft het allemaal. Een stukje Nederland in de tropen, gastvrij en altijd zomers! De kenmerken van dit prachtige stukje Curacaose natuur en cultuur zijn:

Meer weten?

Wij spreken Nederlands.

Ligging

Ligging Coral Estate
De vermelde bedragen op deze website zijn ‘vanaf’ tarieven en zijn gebaseerd op 2 personen. Dit houdt in dat deze tarieven kunnen variëren en afhankelijk zijn van het aantal personen en het seizoen of de periode waarin u wilt verblijven.

Als hoogseizoen geldt: de periode van 20 december tot en met 31 maart en de periode van 20 juli tot en met 20 augustus.

Als u een reservering wenst te maken, zal uw offerte of bevestiging in US$ worden gecreëerd. Als u dit wenst kan het tarief in € toegevoegd worden. Omdat wisselkoersen echter fluctueren, kunnen de prijzen in € variëren. De prijs in US$ is bindend.
Coral Estate